Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Lingerie styling

Lingerie styling

 

Lingerie Styling staat voor een unieke paskamer service waarbij de Lingerie Styling specialistes de klanten professioneel en persoonlijk begeleiden bij hun zoektocht naar het perfecte lingeriesetje.

LIGNA lingerie, is een erkende lingerie zaak!

Wij ontvingen het styling certificaat uit handen van de ceo van Van de Velde.

Als erkende Lingerie Styling speciaalzaak voldoet LIGNA lingerie aan de hoge kwaliteitsnormen van het Lingerie Styling programma.

Onze aandacht gaat niet alleen uit naar de maat, model en kleur, maar vooral naar de begeleiding en toelichting die we geven bij de perfecte pasvorm van Uw lingerie.

Een persoonlijke lingerie styling sessie bij LIGNA lingerie:

zo vindt u de lingerie die u als gegoten zit.

Maat: uw maat moet als gegoten zitten. Onze lingerie stylisten bepalen uw juiste maat.

Snit: In deze fase draait alles om het vinden van de snit en de stijl die perfect aansluit bij uw lichaam. Elk lichaam is anders en voor elke vrouw bestaat de juiste lingerie. Staan uw borsten ver uit elkaar of juist niet? Welke soort borsten hebt U? Hebt u brede of smalle heupen, korte of lange benen? Het speelt allemaal een rol in de zoektocht naar hét model voor u.

Design: 100%.Wie bent U? De lingerie moet bij u passen. Het moet geknipt zijn voor uw levensstijl, garderobe,huidskleur…

 

Er bestaan veel verschillende modellen, voor elke gelegenheid, voor elk gewenst effect, voor elke type vrouw.

Wij kijken er alvast naar uit om u te verwelkomen en te begeleiden bij de keuze van het perfecte lingeriesetje

 

Welkom in onze lingerie speciaal zaak

Het belang van een perfect passende lingerie kan niet genoeg benadrukt worden.

Borsten die niet juist ondersteund worden, verliezen hun vorm en stevigheid.

 

 

 

 

Het effect van lingerie

Iedere beha en slipje doet iets met je lichaam. Liften, verdoezelen, pushen, corrigeren…Het resultaat is vaak adembenemend.

Er is altijd wel een setje dat jouw figuur flatteert

Ontdek hoe je met een beetje zelfkennis een ideaal silhouet ceëert. Want de juiste lingerie camoufleert handig je minpunten en accentueert je sterke kanten. Slim!^

Wat beha’s doen

De ene beha is de andere niet. Wil je extra volume? Een verleidelijke decolleté? Meer lifting? Met het juiste model kan het allemaal.

Wat slipjes doen

Een doordachte collectie bestaat niet alleen uit een mooie verzameling beha’s. Je hebt ook een reeks aangepaste slipjes nodig die goed passen onder je kledij én bij je lichaamsbouw. Er wordt ook extra aandacht besteed aan de slipranden zodat deze zo goed als onzichtbaar zijn onder je kledij.

Wat shapewear doet

Shapewear is “in”. De intelligente lingerie geeft je lichaam een zachte en elegante make-over. Je borsten, heupen, billen en buikje worden in alle comfort verleidelijk doeltreffend ingepakt. Shapewear : niemand ziet het, iedereen merkt het verschil.