Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Welke beha past bij jouw boezem?

Welke beha past bij jouw boezem?

Ontdek dankzij de onderstaande vraagjes welke type jij bent en welke beha jou het best past:

 

1. Heb jij weinig volume bovenaan je borst en is je borst veel ronder beneden?

Dan heb jij een peervorm. We zien de peervorm zowel in grotere als kleinere cupmaten. Vaak komt dit type boezem voor na een zwangerschap of gewichtsverandering.

• Jij hebt nood aan een beha met voldoende steun, een beugel die hoger komt in het stukje tussen de borsten en een cup met een hogere decolletébelijning. Een beha die de borst lift zorgt ervoor dat het borstvolume mooi verdeeld wordt en dat je borst bovenaan iets voller lijkt.

 

2. Heb je een stevige borst met een volledige ronde, bolle vorm?

Dan heb je een appelvorm. Ook dit type kan zowel in de grotere als kleinere cupmaten voorkomen.

• Jij hebt geluk! Met dit ronde type borst kan je zowat elke snit dragen. Een verleidelijk balconnetmodel is zeker een aanrader, want je borst valt mooi in de cup en de sensuele welving bovenaan mag gezien worden. Een balconnet heeft een lagere, horizontale decolletébelijning dan pakweg de klassieke beugelbh.

 

3. Heb jij een grote cupmaat, een mooie cleavage en een bolle boezem?

Dan ben je een meloenvorm.

• Veel vrouwen benijden je om je volupteuze boezem, maar jij weet dat die ook nadelen heeft. Jij hebt zeker en vast voldoende steun nodig, comfortabele bredere schouderbandjes en een stevig, elastisch rugpand. Kies een beha die je borsten ook mooi scheidt. De klassieke beugelbeha is een topper op dat vlak!

 

4. Kan jij alleen maar dromen van peren, appels, laat staan meloenen? Heb je m.a.w. een hele kleine cupmaat?

• Kies dan voor een sensuele push-up! Er zijn tegenwoordig al tal van push-upmodellen die voor elk type borst een oplossing bieden. Met uitneembare pads of geleidelijke mousse verdikking in de cups? Die cleavage is ook voor jou weggelegd!