Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Undertones, invisibele lingerie
Undertones, invisibele lingerie

MAAK KENNIS MET MARIE JO UNDERTONES, LUXUEUZE ESSENTIALS IN PURE EENVOUD

Mooie, uitgepuurde lingerie vormt de ideale basis voor je nieuwe zomergarderobe. En laat dat nu net het uitgangspunt zijn vanUndertones, de nieuwe frisse lijn van Marie Jo. Undertones verleidt je met luxueuze essentials. Eenvoudig maar doeltreffend. Omdat klassevolle eenvoud soms des te vrouwelijker oogt. Anders gezegd, opulente luxe in al zijn eenvoud.

.

Met Undertones brengen we een ode aan de eigentijdse vrouw. Deze gracieuze lijn verenigt innoverend comfort, doorgedreven vakmanschap en überelegant minimalisme in één lingeriecollectie. Zeg maar een collectie van onmisbare vrouwelijke lingerie essentials.

Undertones vat de essentie van lingerie samen met sobere en smetteloze coupes die tegelijk vrouwelijk en verfijnd ogen. Veel meer nog dan basics zijn deze lingeriesets onmisbare essentials, oftewel essentiële startblokken van je garderobe.

 

De collectie telt vijf snitten zo is er voor elke vrouw een perfecte pasvorm die op haar lijf is geschreven. Deze minimalistische snits worden steeds gedoseerd door sensuele details als subtiele tule, discrete stiksels en verticale naden.

 

Ook het kleurenpalet flatteert. We lieten ons inspireren door tinten die subtiel hand in hand gaan met je huidtype. Het resultaat is een collectie die op subliem verfijnde wijze inspeelt op de verschillende huidtinten. De collectie kleurt glossy pink, patine en zwart.

 

Undertones staat garant voor een zuivere, vrouwelijke look met een no-nonsense uitstraling. Anders gezegd: een collectie die zich eindeloos laat combineren. De lingeriesets vanUndertones zijn multi-inzetbaar bij elke zomertrend. Of je nu kiest voor een comfy pyjamalook, sexy streepjes, gebloemd Victoriaans of transparante sporty chic, wie vertrekt van de nieuweUndertones, kan vervolgens elke look aan.