Lingerie styling: Sportbeha

Sportlingerie

Sportlingerie: niet te missen

Wie al eens ging joggen zonder, weet het: een sportbeha is onmisbaar. Of je nu loopt, tennist of bokst, van zodra je beweegt, beweegt je boezem onvermijdelijk mee. Je borsten krijgen een heleboel schokken te verduren. Een goede sportbeha biedt de nodige steun.

Bouncing

Welke cupmaat je ook hebt, je borsten ‘bouncen’ tijdens het sporten. Een wetenschappelijk onderzoek van Marie Jo/ Prima Donna en de universiteit van Leuven bracht aan het licht dat je borsten veel meer bewegen dan gedacht: niet alleen op en neer, maar ook van voor naar achter en van links naar rechts.

Omdat je boezem geen spier is, die je kan trainen om die schokken op te vangen, is het erg belangrijk om bij het bewegen de nodige steun te voorzien. Borsten die te weinig steun krijgen, gaan immers doorzakken en kunnen ook pijnlijk zijn.

Een goede sportbeha is nodig om de schokken op te vangen, uw borst bij uw lichaam te houden, zodat het borstweefsel niet beschadigd geraakt.

Prima Donna Sport, uw stevige sportbeha.

Sportbeha met beugel en een hippe sweaterlook. Hij is gemaakt van een zacht en ademende jerseystof. De schouderbandjes kan je recht of gekruist dragen. De felgekleurde stof tussen de borsten en fluo biesjes maken je trendy sportlook af.

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x