Over ons

Welkom bij Ligna Lingerie, the place to be voor uw lingerie styling!

Lingerie is veel meer dan zo maar een bh of een slip. Mooie lingerie kan uw zelfvertrouwen een boost geven. Met de juiste lingerie komt niet alleen uw lichaam maar ook uw outfit beter tot z’n recht. Bij Ligna Lingerie zorgen we ervoor dat u straalt met uw nieuwe lingerie. 

Als gediplomeerde lingerie stylist gaan we voor u op zoek naar het lingeriesetjes dat perfect bij u past. Samen zoeken we naar de juiste bh-maat, model, snit… zo vindt u de lingerie die u goed staat en waarin u zich goed voelt. Dankzij onze unieke paskamer service maken we u de zoektocht naar de ideale lingerie zo aangenaam mogelijk. We begeleiden u professioneel, eerlijk en persoonlijk. We verklappen u onze best bewaarde geheimen en tips om altijd te stralen in de juiste lingerie.

Ligna Lingerie bestaat al sinds 1988. Het plezier in de job is alleen maar gegroeid. Voor iedere klant opnieuw zetten we ons met veel gedrevenheid en enthousiasme in. Het doet deugd dat een klant tevreden is. Daar gaan we voor, telkens weer! 

Stap eens bij ons binnen en ontdek onze uitgebreide collectie lingerie van gerenommeerde merken als Marie Jo, L’Aventure, Prima Donna en Twist. U vindt bij ons ook de badmode van Prima Donna Swim, badmode met perfecte lingerie pasvormen. Daarnaast bieden we u nog de stijlvolle badmode, strandmode en kleedjes van Louis Feraud, Maryan en Furstenberg en de wat sportievere en modieuze badmode van Cyell. Ook de heren worden bij Ligna Lingerie niet vergeten. We hebben onder meer het stijlvolle, modieuze ondergoed van Hom en de kleurrijke collectie van Björn Borg in ons assortiment. 

Ligna Lingerie vindt u aan de Leopoldstraat 62 te Merksplas en is vlot te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. U kan gratis parkeren op onze privé-parking. U vindt de parking na 20 meter wanneer u aan het rond punt, rechts te Leest inrijdt. Komt u vanuit Gierle, Beerse, Vlimmeren, Weelde, Baarle-Nassau (NL) of Baarle-Hertog dan volgt u de N132 tot aan onze winkel. Via de N124 bereikt u ons gemakkelijk vanuit Turnhout, Oud-Turnhout, Wortel, Minderhout en Hoogstraten en neemt u de N131 dan vindt u ons eenvoudig vanuit Rijkevorsel, Oostmalle, Sint-Lenaarts en Brecht.

Over ons
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x