Over ons

Welkom bij Ligna Lingerie, the place to be voor uw mooiste lingerie en badmode.

Lingerie en of badmode komen shoppen bij ons moet een beleving zijn. Samen op  zoek gaan naar de juiste bh maat, model en snit. Datgene zoeken en vinden dat bij u past, dat u goed staat en waar u zich goed in voelt. U laten stralen is een hele uitdaging die we graag aangaan.

Lingerie is veel meer dan zo maar een bh of een slip. Mooie lingerie kan uw zelfvertrouwen een boost geven. Met de juiste lingerie komt niet alleen uw lichaam maar ook uw outfit beter tot z’n recht. 

Ligna Lingerie bestaat al sinds 1988. Het plezier in de job is alleen maar gegroeid. Voor iedere klant opnieuw zetten we ons met veel gedrevenheid en enthousiasme in. Het doet deugd dat een klant tevreden is. Daar gaan we voor, telkens weer!! Only the best is good enough.

Eerlijke raad en advies duurt het langst, Benieuwd naar onze best bewaarde geheimen en tips om er goed uit te zien?

Stap eens bij ons binnen en ontdek onze uitgebreide collectie lingerie van topmerken als Marie Jo, L’Aventure, Prima Donna en Twist. Onze badmode is ook een sterke troef. Prima Donna Swim, is badmode met perfecte lingerie pasvormen en met leuke accesoires. Daarnaast bieden we u nog de stijlvolle badmode, strandmode en kleedjes van Louis Feraud, Maryan en Furstenberg en  Cyell. 

Voor onze heren hebben we het  modieuze ondergoed van Hom en de kleurrijke collectie van Björn Borg in ons assortiment. 

Welkom en lieve groetjes,

Geert Wilrycx, u ziet mij hiernaast op de foto 

Wij hebben voor u een prive parking, gelegen in Leest 6, Merksplas. Hoekje om vindt u de winkel.

Over ons
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x